Blog

Evidos officieel gecertificeerd als iDIN-dienstverlener

Evidos mag zich voortaan Digital Identity Service Provider (DISP) voor iDIN noemen. De Betaalvereniging Nederland heeft de specialist in digitaal ondertekenen en identificeren officieel gecertificeerd om bedrijven te helpen iDIN in te zetten op hun eigen website.

Lees meer

Ondertekenen.nl met iDIN

Documenten digitaal ondertekenen of personen online identificeren met iDIN. Hoe werkt het eigenlijk? Bekijk de video en ontdek hoe.

Lees meer

Digitaal ondertekenen in Bulk!

Vanaf nu is het mogelijk om een document in één keer naar zo veel personen als u maar wilt digitaal ter ondertekening te sturen. Ontdek hoe.

Lees meer

Nog altijd een papieren handtekening?

Veel organisaties stappen over op de digitale handtekening. Wekelijks worden er al meer dan 25.000 documenten digitaal getekend met behulp van onze digitale handtekening oplossingen.

Lees meer

Strafrechtketen zet handtekening digital

De hele strafrechtketen wordt gedigitaliseerd om stafzaken sneller en beter te kunnen afwikkelen. Vanaf 2016 worden alle processtukken digitaal uitgewisseld tussen politie, Openbaar Ministerie, Rechtspraak en uitvoerende partners, zoals de reclassering.

Lees meer

Stand van zaken OpenID

Het is alweer drie jaar geleden dat Hyves bekend maakte dat alle Hyvers hun account als OpenID konden gebruiken om op andere website(s) in te loggen.

Lees meer